Lifestyle Family shoot


Eigenlijk moet je het gewoon omdraaien. Lifetyle Family shoot = Familie leefstijl. Jouw levensstijl is door jou geregisseerd. Jouw alledaagse dingen, rituelen en gewoontes. En in mijn eerste blog wil ik je uitleggen hoe we dat nu voor elkaar krijgen.


En dat is zo mooi om te laten vastleggen. Je kan zo ontzettend jezelf zijn en dat is wat je mooi vindt in een foto. Er zijn regels bij een Lifestyle shoot en die luidt: Je mag niet in de camera kijken tenzij ik het je vraag. Geen geposeer, geen overgeregisseerde momenten. Af en toe een kleine aanwijzing en een leuk spelletje voor de kids, that's it. Heel simpel en ooo zo krachtig.


Tijdens een family shoot zal je lekker met je gezin bezig zijn en niet met de camera. En ja, als je onzeker voelt voor de camera help ik je er zo van af. Dat is mijn magie. Laat mij maar zwaaien met die toverstaf. Ik vraag je gewoon of je dier na wil doen en je hebt de lachers op je hand. Jij een succes en ik kan de mooiste foto's schieten. Nee hoor, ik geef je tips en aanwijzingen. Ik vraag je altijd met elkaar te knuffelen, aan te raken (handen...ohhh, ik heb iets met handen!), dicht bij elkaar te blijven.


Met bijna alle shoots bezoek ik het strand en maken we een heerlijke wandeling. De kinderen rennen lekker de duinen op en af en rustig aan naar de zee. Voor je het weet ben je zo een uur verder en heb je een fijn gesprek over alles en nog wat. En juist op die onbewaakte momenten zal ik mijn camera er bij pakken. Dat grapje van jouw kind, dat gesprekje met je geliefde. Jij ziet het niet maar ik wel. Hoe leuk is dat. En dit ook gewoon in de winter. Denk maar niet dat de winter niet iets magisch kan hebben, want dat heeft het dus wel. Plaats ik ondertussen wel een zomerse foto, haha.


En dan tik ik mijn allereerste blog. Ik hoop dat je het leuk vond!


xxx Kristel

Lifestyle Family shoot ~ Koester Fotografie