Je zal het nog wel weten..


Toch? Dat moment van die tweejarige en dat ze altijd bezig was met het wegstrijken van die lokken uit haar gezicht, wat overigens nooit helemaal lukte of dat eeuwige grapje die hij de hele dag door kan volhouden en jij, bewonderenswaardig, ook.


Het kan ook zijn dat je hier nog op zit te wachten of dat je het feestje van de 'terrible two' al gevierd hebt. Maar als je nou te lijden hebt van een mom-brain, in ieder geval. Bij mij is nooit meer goed gekomen: ik heb het geheugen van een visstick. Eerlijk. Niet te doen. Vergeet alles. En nu mijn jongste alweer vier jaar is heb ik dat geheugen nog niet helemaal onder controle. Ben bang dat het niet meer terugkomt ook.


Als je nu naar beneden scrolt zie je een gezin dat ik al twee keer heb mogen fotograferen. De eerste keer was een newbornshoot bij hun thuis in Heemskerk en 9 maanden later waren we op het strand in IJmuiden voor een gezinshoot. Een stevig windje wel. Maar wel een prachtige golden hour shoot met het gezin.

Dit lachebekje met de liefste kleine tandjes en pretoogjes zal ik nu niet meer vergeten, Ik heb ze hier op beeld.


xxx Kristel