over mij

Aangenaam: Kristel!

Ik ben nu 36 jaar oud, moeder van drie kinderen en woon samen in Velsen met de leukste man in het huis van onze dromen. Dat we overigens helemaal zelf van kelder tot nok compleet hebben gerenoveerd.

Naast mijn fotografie-onderneming, Koester Fotografie, ben ik ook werkzaam in het basisonderwijs. Dit is voor mij een heel leuke combinatie. Ik ben iemand die dol is op kinderen en dat maakt mij vertrouwd met jonge kinderen.

Als persoon ben ik erg energiek maar ook introvert. Ik hou van spontane momenten en ga ik hier altijd erg goed op. Ik ben creatief, open minded, flexibel, toegewijd en hardwerkend. Ik ben altijd bereid om te leren en leer ik graag een persoon beter leren kennen. Ik hou van de verhalen achter mensen en wil ik weten wat zijn of haar passie is. Mede door mijn werk als juf voel ik kinderen én hun ouders goed aan en ben ik een gevoelvol en meegaand persoon. Ik zorg er graag voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Dit maakt het heel fijn om tijdens een shoot volwassenen én kinderen te fotograferen. Hierdoor zie ik de momenten die er toe doen: de aanrakingen, het contact met elkaar en de liefdevolle momenten tussen mensen die zij zelf niet door hebben. Hoe mooi is het om juist die momenten tastbaar te maken voor later, de tijd gaat zo snel voorbij. Daar word ik nu zo blij van! Ik hou van oprechte en authentieke foto's, eerlijk en echt. Mijn style is moody, puur en met liefde.

Voornamelijk ben ik nu nog veel bezig als familiefotograaf, maar ontwikkel ik me nu ook als trouwfotograaf voor kleine en intieme bruiloften. En heb ik een enorme zwak voor een elopement bruiloft. Klein, intiem, jij met je partner op een fantastische idyllische locatie.

Ik ben dol op de verschillen in de mensen die op deze bijzondere dag toch samenzijn om het leven te vieren. Want hoe speciaal is het dat al jullie geliefde familie en vrienden bij elkaar zijn voor jullie, op die ene dag? Samen, bij elkaar en op ieder zijn mooist? Dat maakt een hoop mooie momenten die we niet moeten vergeten. Die momenten die jullie, als bruidspaar niet allemaal meemaken, maar ik voor jullie vastleg op een authentieke manier. Gewoon zoals het gaat, het moment en het gevoel op jullie bruiloft. Al die dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Met veel passie voor die mooie dag wil ik er voor zorgen dat jullie bruiloft op zijn mooist wordt vastgelegd. Jullie bruiloft moet je met de dezelfde glimlach jaren later nog kunnen herbeleven bij het zien van de foto's. Make the memories you want later, now! Don't forget.

fun&fact

In love with: mijn gezin, familie, oude huizen, bloemen, dansen, wijntjes, warme zomeravonden met vrienden in de tuin, wandelen in het bos, winkelen, zonsondergang, ballet, Disney films, zuurkool met worst, thee met chocola, vintage, erfstukken, interieur, tatoeages, natuurlijke kleuren, de verhalen achter personen, warmte, oude zwart-wit foto's, sporten, de Efteling, Italië.

Reviews

Reviews

Linda

1 / 5

"Kristel is zo'n 'el positivo' wat een energie komt er los als je met haar bezig bent. En dat zie je terug in de foto's, we zijn er zo blij mee!"

1 / 5