over mij

Normaal ben ik echt niet van de clichés, echt niet! Maar ze groeien zo hard. Voor je het weten zijn ze groot, gaan ze naar school en zijn knuffels op het schoolplein niet stoer.

Mijn naam is Kristel: Lifestyle fotograaf, moeder, kleuterjuf en iemand die houdt van mooie avondluchten, thee en een glas wijn, dansen en de Efteling.

Koester wat je hebt en vergeet niet hoe klein ze waren. Als moeder merk ik nu echt op hoe groot ze worden en klein ze waren. Dat maakt het dat ik die momenten wil vastleggen, die momenten die je zelf als natuurlijk beschouwd maar zo mooi zijn op een foto.

En ja, een shoot is ongemakkelijk, de eerste twee minuten. En daarna is het klaar voordat het weet. Jij een leuke tijd en foto's voor nu en later. Ik zou het zo mooi vinden dat ieder geniet kan later van de foto's van vroeger. Als klein kind zat ik al gefascineerd in de fotoalbums (je weet wel die met die bruine bladzijdes en een plakfolie erover) te bladeren. De zwart- witfoto's met de statige familieleden van mijn ouders van vroeger. Geposeerd en vooral niet lachende portretten. Kinderen met hun zondagse kleding en meisjes met witte strikken in hun haren. Heerlijk vond ik dat. Zouden we later dan ook zo terugkijken naar die beelden en terugdenken?


Review

Review

Chantal & sebastiaan

1 / 1

"Wat is Kristel een spontane, enthousiaste fotograaf waarbij je je meteen op je gemak voelt! Wij hebben een zwangerschap fotoshoot met haar gedaan op een fantastische plek. Creatief zowel in de duinen als op het strand. Echt een aanrader!
Bedankt Kristel wij zijn onwijs blij met onze foto's.

Liefs Chantal & Sebastiaan"

1 / 1