Werkwijze

Baby

Wauw, wat een moois. Jullie kindje is (bijna) geboren en wat een ongelofelijk prachtige gebeurtenis. Iets om nooit te mogen vergeten hoe zo iets kleins straks kan uitgroeien tot een pratend, lopend en spelend kind. En dit gaat in een rap tempo! Hoe fijn is het om dit te kunnen vastleggen op een mooie foto als een blijvende herinnering.

Tijdens de shoot doen we alles op het tempo van jullie kindje en van de mama. En neem ik de tijd voor voeding, luiers en troostmomentjes. Er is geen standaard programma en gaan we met de flow van het gezin mee.

Is jullie kindje er? bel, mail of app me, dan maken we direct een afspraak. We plannen de shoot als jullie baby tussen de 5 en 14 dagen oud is.

De tarieven van een shoot vind je hier.

"De mooiste foto's ooit ontvangen! Alles verloopt heel natuurlijk, geen geposeerde foto's, wat heel erg fijn is!"

—Anne-Sophie & Maurice


Family

Geen geposeerde foto's, oké... eentje misschien voor de opa's en oma's. Samen gaan we een fijn stukje wandelen en plezier hebben op een mooi locatie. We doen gewoon wat jullie altijd doen. De kinderen mogen eerst even, als ze dat fijn vinden, wennen aan mij en mijn camera. Je doet dit tenslotte niet elke dag. Maar door mijn jarenlange ervaring als kleuterjuf heb ik een goede kennis van hoe kinderen zich kunnen voelen. Met wat leuke spelletjes laat ik de kinderen snel vrij zijn en creëren we die leuke momenten waarop de kinderen zichzelf zijn. Puur en ontspannen met een goede dosis lol. En heel mooi op de foto zijn die samenzijn momenten met de ouders, knuffelen, kusjes, kietelen of gewoon die stille momenten waarop een aanraking genoeg zegt. 

Wil je weten wat de kosten zijn? Klik dan hier.

Client closet

Niks om aan te trekken? Of wil je niet een te grote uitgave doen? Vraag naar mijn client closet. In mijn kast heb ik genoeg moois dat je kosteloos van mij kan lenen. Vraag me er naar en ik neem ze mee tijdens de shoot!

Bruiloft

Yes, you do! Jullie gaan trouwen en zoeken een fotograaf om jullie dag vast te laten leggen. Wat erg belangrijk is is jullie trouwdatum. Stuur me een vrijblijvende email voor mijn beschikbaarheid of voor mijn weddingbrochure. Hieronder leg ik jullie uit hoe ik te werk ga en kan je hier mijn tarieven vinden.

Ik ben dol op de verschillen in de mensen die op deze bijzondere dag toch samenzijn om het leven te vieren. Want hoe speciaal is het dat al jullie geliefde familie en vrienden bij elkaar zijn voor jullie, op die ene dag? Samen, bij elkaar en op ieder zijn mooist? Dat maakt een hoop mooie momenten die we niet moeten vergeten. Die momenten die jullie, als bruidspaar niet allemaal meemaken, maar ik voor jullie vastleg op een authentieke manier. Gewoon zoals het gaat, het moment en het gevoel op jullie bruiloft. Al die dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Met veel passie voor die mooie dag wil ik er voor zorgen dat jullie bruiloft op zijn mooist wordt vastgelegd. Jullie bruiloft moet je met de dezelfde glimlach jaren later nog kunnen herbeleven bij het zien van de foto's.

Wat kan je van mij verwachten? Een gepassioneerde fotograaf die voor mooie momenten leeft. Ik zal jullie dag ook als plezierig beleven omdat ik een open persoon ben die graag met mensen werkt. Tijdens een bruiloft zal ik letten op het moment, de details, de sfeer, de gasten en uiteraard op jullie. Ik ben er zonder dat je het doorhebt. Tussendoor kunnen we nog een korte locatieshoot doen om even de tijd te nemen voor jullie samen. Iets meer geposeerd maar met fijne aansturing van mij uit zodat het spontane toch blijft. Eenmaal thuis ga ik hard aan de slag om jullie foto's te bewerken naar mijn eigen style. In de eerste week kan je al een leuke preview ontvangen! Zo blijf je nog lang nagenieten van jullie mooie dag!


bruiloft trouwfotograaf noord Holland elopement fotograaf bruidsfotograaf trouwen a

"Koester Fotografie levert niet alleen waanzinnig mooie foto's, maar ze zorgt werkelijk voor een prachtige herinnering. Een herinnering om te koesteren.
Het weer werkte niet helemaal mee tijdens onze familie fotoshoot, maar dat mocht de pret niet drukken. We voelden ons allemaal op ons gemak bij haar. En dat is te zien op de foto's. Wat een eindresultaat!"

—Macy & Martin