Werkwijze

Gezin

Geen overgeposeerde foto's, oké... eentje misschien voor de opa's en oma's. Samen gaan we een fijn stukje wandelen en plezier hebben op een mooi locatie. We doen gewoon wat jullie altijd doen. De kinderen mogen eerst even, als ze dat fijn vinden, wennen aan mij en mijn camera. Je doet dit tenslotte niet elke dag. Maar door mijn jarenlange ervaring als kleuterjuf heb ik een goede kennis van hoe kinderen zich kunnen voelen. Met wat leuke spelletjes laat ik de kinderen snel vrij zijn en creëren we die leuke momenten waarop de kinderen zichzelf zijn. Puur en ontspannen met een goede dosis lol. En heel mooi op de foto zijn die samenzijn momenten met de ouders, knuffelen, kusjes, kietelen of gewoon die stille momenten waarop een aanraking genoeg zegt. 

Wil je weten wat de kosten zijn? Klik dan hier.

Baby

Wauw, wat een moois. Jullie kindje is (bijna) geboren en wat een ongelofelijk prachtige gebeurtenis. Iets om nooit te mogen vergeten hoe zo iets kleins straks kan uitgroeien tot een pratend, lopend en spelend kind. Na de boeking ontvang je van mij een uitgebreide email met veel informatie over wat je kan verwachten en wat je kan doen als voorbereiding.

Tijdens de shoot doen we alles op het tempo van jullie kindje en van de mama. En neem ik de tijd voor voeding, luiers en troostmomentjes. Er is geen standaard programma en gaan we met de flow van het gezin mee. Het fijne van een newbornshoot is dat het gehele gezin op de foto mag.

Is jullie kindje er? Bel, mail of app me, dan maken we direct een afspraak. We plannen de shoot als jullie baby tussen de 5 en 14 dagen oud is.

De tarieven van een shoot vind je hier.

Zwanger

Dan is je buik al aardig aan het groeien. Is het jullie eerste of hebben jullie al een mooi gezin? Het vastleggen van mijn zwangerschappen heb ik helaas nooit gedaan. Ik voelde me niet mooi genoeg. Een grote fout. Elke vrouw is zo mooi tijdens haar zwangerschap. En ik laat het je zien!

Een jurk, blote buik, buiten of binnen. Alles is mogelijk tijdens een zwangerschap shoot.

De tarieven van een shoot vind je hier.

"De mooiste foto's ooit ontvangen! Alles verloopt heel natuurlijk, geen geposeerde foto's, wat heel erg fijn is!"

—Anne-Sophie & Maurice


Client closet

Niks om aan te trekken? Of wil je niet een te grote uitgave doen? Vraag naar mijn client closet. In mijn kast heb ik genoeg moois dat je kosteloos van mij kan lenen. Vraag me er naar en ik neem ze mee tijdens de shoot! Er zijn jurken die gedragen kunnen worden met en zonder zwangere buik.

"Koester Fotografie levert niet alleen waanzinnig mooie foto's, maar ze zorgt werkelijk voor een prachtige herinnering. Een herinnering om te koesteren.
Het weer werkte niet helemaal mee tijdens onze familie fotoshoot, maar dat mocht de pret niet drukken. We voelden ons allemaal op ons gemak bij haar. En dat is te zien op de foto's. Wat een eindresultaat!"

—Macy & Martin