"MAKE THE MEMORIES YOU WANT LATER, NOW"

—Koester fotografie

De brochure van Koester Fotografie

Vraag hem nu gratis aan

Met een klik ontvang je zo snel mogelijk de brochure van mij. Vol met leuke tips en meer over mijn werkwijze. Je kunt hem nu geheel gratis ontvangen.

STUUR MIJ DE BROCHURE

Hi, mijn naam is Kristel.

Dat is leuk! Dat je komt kijken op mijn website! Kijk rond voor een impressie van mijn fotografie en om mij te leren kennen.

Ik ben nu 36 jaar oud, moeder van drie kinderen en woon, samen met de leukste man, in het huis van onze dromen in Velsen. Dat we overigens helemaal zelf van kelder tot nok compleet hebben gerenoveerd.

Naast mijn fotografie-onderneming, Koester Fotografie, werk ik in het basisonderwijs. Ik ben iemand die dol is op jonge kinderen. Dat maakt dat ik, als gezinsfotograaf, vertrouwd ben met jonge kinderen en maak ik kinderen op een fijne en juiste manier kan aanspreken. En ik hou van in contact komen met allerlei mensen, jong en oud, klein en groot.

Na mijn opleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam liet ik mijn camera al helemaal niet meer liggen. Fotograferen, mensen ontmoeten, dat is wat ik wil. Mijn kinderen fotografeer ik ook volop en maak ik met veel liefde foto's als newbornfotograaf en gezinsfotograaf van: pasgeboren baby'tjes, van mooie mensen, hun kinderen, de connectie en band met hun geliefden. Na verschillende workshops bij mijn favoriete lifestyle fotografen ontwikkel ik mij tot de fotograaf die ik nu ben. Mijn style is natural, moody, pure en met veel liefde.

Dus nu ben ik met mijn grote droom bezig : gezinsfotografie, newbornfotografie en zwangerschap fotografie

Wauw, wat een leuk beroep!
"Kristel is zo'n 'el positivo' wat een energie komt er los als je met haar bezig bent. En dat zie je terug in de foto's, we zijn er zo blij mee!"

—linda


Are you ready?

Reviews

Reviews

Linda

1 / 1

"Kristel is zo'n heerlijke 'el positivo' wat een energie komt er los als je met haar bezig bent. En dat zie je terug in de foto's, we zijn er zo blij mee!"

1 / 1


Follow me on instagram